Annons
gubbvaktning | Publicerad 08 oktober 2010 10.43

Gubbvaktning: Mannen i basker

Annons

Det går en man där nere på bron, ser ni honom? Han har ett paraply i handen, och det ser ut som att han bär en svart basker på huvudet.

Är det Per Oscarsson?

Kan det möjligen vara så? Det vore ju självaste fa-an om det är Per Oscarsson som går där nere. Hur ska jag få reda på det? Kanske kan jag ropa.

”Per!”

Måste ropa högre.

”Peeer!”

Ingen reaktion.

”PEEEEEEER!”

Han hör nog inte, fast jag skriker mitt högsta.

Jag provar att skicka iväg en av kaststenarna som jag plockat med mig upp i lägenheten. Kanske kan jag träffa honom och på så sätt påkalla hans uppmärksamhet.

Jag tar i så det gör ont i armen och kastar iväg en av mina bästa kaststenar som jag valt ut. Jäklar vad det låter när stenen träffar asfalten, långt från mannen, mitt på gatan.

”PEEEEEEEEER!”

Det hjälper inte hur högt jag skriker och jag kan inte kasta så långt. Det finns inget jag kan göra, jag får aldrig veta.

Nu är jag lite svettig. Och kaffet har blivit för kallt.

Gilla Café på facebook

Annons
2 Kommentarer
  1. jag såg Skådespelaren Andy Garcia i basker på golfbanan och tänkte att det är the shit! jag ska också börja med basker på golfbanan. Men detta bevisare väl bara att du har rätt. Att jag som medelålders golfare tycker basker är coolt är väl beviset på att alla ni andra ska springa åt andra hållet.
    http://www.snspix.com/pictures_4065075/4065075.html

    Petter, 09 oktober 2010 13.41
  2. Alltså, här har man inte varit på flera dagar och så finns det bara ett inlägg att läsa? Förvisso ett bra men..

    Emma, 09 oktober 2010 14.03

Kommentera inlägget

Annons