Annons
Veckans nätshopping | Publicerad 05 februari 2013 17.57

Veckans nätshopping: Collegetröjor

Nu är det dags för ett nytt format här i Hurtigs hörna. (Vad säger ni, börjar namnet sätta sig ännu? Lagom töntkul? Hoppas. Inte? Panik. Nåväl.)

Annons

En gång i veckan kommer jag tipsa om bra nätshopping inom lite olika teman – och jag tänkte försöka ha min egen take på budget-mellan-lyx: Billigt, hippt eller mittemellan. Bra va? Här följer alltså ett gäng sweatshirts i olika prisklasser, från 249 till cirka 2 500 kronor. Happy shopping!

(Man kanske också kan se detta som ett sätt att upptäcka en ny nätbutik.)


En hippare och alltså dyrare tröja från A Bathing Ape-Nigos senaste märke Human Made. USA-vintage-galore, tillverkad av japanska märket Warehouse. 298 euro.


Tröjan som ger matighet ett tröj-ansikte. Gjord i gammeldags långsam loopwheel-teknik som ger ett mer ”levande” material, ja jag hör hur det låter. Obs att det är meningen att sömmarna är olika långa i v-sömmen under halsen. Buzz Rickson’s, 115 pund.


Levi’s Vintage Collection kan sina sweatshirts och har denna säsong lite olika fina färger, alla mysigt blekta. Här har vi indigo. 1 300 kronor på Très Bien Shop.


Den som fnyser åt tanken på att lägga tusenlappar på en tröja köper förslagsvis denna från H&M. Perfekt gråmelering och raglanärmar som jag tycker är så fint. Dock 20% polyester iblandat, men blir din för ynka 249 kronor.

Gilla Café på facebook

Annons
8 Kommentarer
Annons