Det är en modeblogg

Det är en modeblogg

Det är en modeblogg

Johan Hurtig Wagrell skriver om mode... och sånt.

Gratis standup för dig utgiven

Johan Hurtig Wagrell  |  Publicerad 2020-04-07 11:56  |  Lästid: < 1 minuter

Finns det något man är TRÖTTARE på nu än allt som folk gör med anledning av corona?

“I dessa tider passar jag på att ge ut den här skåpmaten…”
“Isolera dig med min coronalåt som aldrig borde ha släppts.”
“Karantän-tips!”

Därför vill jag ändå föra till protokollet att min standupspecial var planerad långt innan vi visste vem Anders Tegnell är. (“Anders Tegnell, det är han den långhårige på Brillo va? Han med brorsan…”)

Med det sagt, är jättestolt att kunna bjuda på min första standupspecial, bara att klicka play och börja kolla. Jag pratar om bland annat Markus Krunegård, Tomas Ledin, rasism, pedofili och pizza, samt refererar till Louis CK. (Mode-PS: Min skjorta är från Fucking Awesome.)

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2020-04-07 11:56