Det är en modeblogg

Det är en modeblogg

Det är en modeblogg

Johan Hurtig Wagrell skriver om mode... och sånt.

Vi är inte ens live än och här kommer första ordvitsmontaget

Johan Hurtig Wagrell  |  Publicerad 2020-04-07 09:47  |  Lästid: 2 minuter

Ja, vad ska man säga. Jag är oförbätterlig. Men det var min bloggkompis Jonas Cramby (gamla Café!) som sa att han startade bloggar som prokrastinering och här är vi väl nu. Förresten, tror ni det blir en kul grej att jag skriver ”gamla Café!” varje gång jag refererar till den gamla goda tiden, eller har vi redan tröttnat? Osäker. I den lilla hallå där-intervjun som Cafe.se:s HEAD HONCHO ”Jocke” (jag kallar honom Jocke eftersom han heter Joakim, tokig jag är va) gjorde förvarnade jag om det barnsliga nöjet att photoshoppa ihop något moderelaterat med … ja, något annat, varpå trams uppstår … och exemplifierade med Nelson Margiela. Det är väl i stort sett den information man behöver ha innan man beskådar detta färska verk: Bloggen ger er … KIKO DANIELSSON!

I vanlig ordning: FÖRLÅT.

Tänkbar feedback från ”Jocke” som kan dyka upp i mailkorgen under dagen:

  • Johan, den bulgariske designern Kiko Kostadinov är inte tillräckligt känd, skämtet faller platt
  • Johan, den skånska countrysångerskan Kicki Danielsson är inte tillräckligt ”Café”, skämtet faller platt
  • Skriv bättre, hela bloggen faller platt
  • Kalla mig inte ”Jocke”, jag gillar inte det (och då faller liksom hela bloggen platt)
  • Se om du kan använda formuleringen ”faller platt” mer i bloggen, det tycker jag mycket om

Sådär, ett helt inlägg och nu känner jag mig installerad. Jobbar lite med självkänsla och självförtroende så är osäker på om någon har läst hit. Skulle vilja lägga in funktionen som finns ibland när användaravtal ska uppdateras, att man måste scrolla hela vägen ner innan man kan klicka sig vidare. Är du en robot ja/nej? Och så VIDARE. Men ja, välkommen till min nygamla modeblogg, hör gärna av dig med synpunkter, hurrarop och önskemål (och för den delen, emojifyllda skrattattacker kring Kiko Danielsson-skämtet) och när du hör av dig kan du göra det BLAND ANNAT via dessa kanaler:

Kommentera här under! Gör man fortfarande det? PÅ MIN TID var det en härlig kontaktyta (gamla Café! Jo, fortfarande lite kul.)

Skicka e-post! ”Jocke”, kan du infoga en brevlåda som snurrar? Min mail är denjohanhurtig(snabelkringla)gmail.com

Följ mig på insta där jag heter @johanhurtig! I skrivande stund saknas futtiga 4905 följare till 10K och den heliga graalen som är att kunna göra swipelänk i stories.

Väl mött i nästa inlägg,
Johan
(Får se om detta blir en signatur som återkommer. Jävligt tveksamt.)

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2020-04-07 09:47