Det är en modeblogg

Det är en modeblogg

Det är en modeblogg

Johan Hurtig Wagrell skriver om mode... och sånt.

Dagens outfit: En inte covidkommande (förlåt) uppsida med dessa tider

Johan Hurtig Wagrell  |  Publicerad 2020-04-09 16:19  |  Lästid: < 1 minuter

Jag blev så besviken på mig själv igår efter att ha förklarat att min träningssituation just nu förhindrar vanliga människokläder.

Så kan vi inte ha det! Uppryckning! Det svenska folket måste få bilder på Johan Hurtig Wagrell i något annat än japanska tights. Därför klarade jag av alla dagens träningsuppdrag i ottan (innan lunch) för att kunna spendera eftermiddagen i lite riktiga kläder. Då blev det invigning av min nya tröja från Our Legacy, som jag köpte på rea – och där har vi dagens coronatips:

Supermånga webbutiker har extrainsatt rea nu i tuffa tider, du har inget att göra i din jobba-hemifrån-karantän (vem försöker du lura). Köp något fint till dig själv, håll ekonomigrytan kokande och bli glad!

Brallorna är också från Our Legacy och det megadiskreta skärpet kommer, om någon missat det, från Gucci. Jag är dessutom nyklippt. Det var inte jättesvårt att få tid hos frisören så jag passade också på att betala honom (hej Gabriel!) för att ansa mina 14 skäggstrån. Värt!

Dela på Facebook
Tweeta