Det är en modeblogg

Det är en modeblogg

Det är en modeblogg

Johan Hurtig Wagrell skriver om mode... och sånt.

Vårens sko för alla (superhippa) pappor därute!

Johan Hurtig Wagrell  |  Publicerad 2020-04-28 11:31  |  Lästid: < 1 minut

Man älskar ju generellt collabsneakers, alltså skor där ett stort varumärke (t ex Nike och Adidas) tar designhjälp från ett mindre och kreddigare märke på en modell. Ofta blir det en Hegelsk syntes som är bättre än ingångskomponenterna, men inte alltid. Jag tycker den vanligaste fällan att gå i är att ta i för mycket. Som om det mindre märket tänker ”wow, här ska göras AVTRYCK” och adderar massa knas, medan det stora märket tänker ”inte kan väl den här kejsaren vara naken, fast att det ser så knasigt ut”. Därför blir jag pirrig av det nyannonserade samarbetet mellan klassiska New Balance och hipphetsklassiska japanska Wtaps. Modell 992! Fin! Mycket bättre än New Balance x Casablanca-collaben faktiskt, den är lite för färgglad. Titta på bilden ovan, så fin! Det krävs ett tränat öga för att känna igen den lilla Wtapstypiska orange fläcken mitt bland allt Dad Style-tillbakalutat som är NB. Tror också att den är precis lagom stor och bullig, för vi börjar ju bli rätt trötta på de allra mest klumpfotiga skorna, eller hur? (Vi tittar på dig Balenciaga Triple S.)

WoodWood har ett raffle man kan registrera sig på, annars verkar det vara Japan som gäller. Jag har hursomhelst redan kontaktat mina japanska kranar. Blir säkert bara 300 miljoner kronor i fraktkostnad.

Someone please call 992
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2020-04-28 12:48