Det är en modeblogg

Det är en modeblogg

Det är en modeblogg

Johan Hurtig Wagrell skriver om mode... och sånt.

Outfit: det sista som passar hyfsat

Johan Hurtig Wagrell  |  Publicerad 2020-05-14 21:43  |  Lästid: < 1 minut

Fördel med att gå ner 13,6 kilo: Man har gått ner 13,6 kilo.

Nackdel med att gå ner 13,6 kilo: Inga kläder passar längre, framförallt inga byxor.

Jag har sålt i stort sett hela min tidigare a-rotation ur garderoben – men det har inte varit några problem eftersom jag ändå bara gått klädd i japanska tights sedan i januari. Nu är det dock dags att börja med människokläder igen och ledord kring mina outfits har tyvärr fått vara ”sitter byxorna uppe?” snarare än ”ser det bra ut?”. På bilden ser vi en sådan komposition, som ändå blev helt okej. Det handlar alltså om att efter bästa förmåga få till en vettig helhet av de delar som storleksmässigt är närmast rätt. Ett otränat öga kan tycka ”se där, en kille med helt vanliga kläder som säkert passar” medan jag själv tänker ”må djävulen ta de här för stora jeansen”. Nåväl, kläder enligt följande (snart på ett Herr Judit nära dig):

Jeans, Our Legacy

T-shirt, Supreme

Skinnskjorta, Our Legacy

Skor, Dr Martens x A Bathing Ape

Je suis Benny Guldfot!
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2020-05-14 21:46