Det är en modeblogg

Det är en modeblogg

Det är en modeblogg

Johan Hurtig Wagrell skriver om mode... och sånt.

Välkommen till finkulturen, Johan

Johan Hurtig Wagrell  |  Publicerad 2020-06-01 16:25  |  Lästid: < 1 minut

I månadens nummer av pappers-Café delar jag med mig av ett knippe trendspaningar. Texten finns här för den som hatar papper. Det var det gamla vanliga om Håkan Hellström, hallon och herrbadmode. I helgen fick jag så DM av en kille på instagram (följ mig gärna!) som glatt berättade att jag var omnämnd i Nordegren & Epstein i P1. FINRADIO! FINKULTUR! Trodde verkligen inte de höll koll på mig och mitt vilda fäktande om mode, popkultur och trams. Om nu internet-gudarna vill väl lyckas jag bädda in instagramposten nedan, annars är det @johanhurtig som gäller via knappen som nog kommer här:

(Om jag är överraskad av att de inte håller med? Inte riktigt va, det är ju det tydligaste beviset för att jag har rätt.)

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2020-06-01 16:25