Det är en modeblogg

Det är en modeblogg

Det är en modeblogg

Johan Hurtig Wagrell skriver om mode... och sånt.

”Jag älskar svart humor”

Johan Hurtig Wagrell  |  Publicerad 2020-08-20 16:32  |  Lästid: < 1 minut

Jag har precis skrivit klart version tre av det bokmanus jag pillat med senaste åren. En spänningsroman med inslag av humor. Större delen av boken har jag skrivit på caféer runt om i stan. En gång började en servitör snacka med mig, nyfiken på vad jag arbetade med.

”Det är typ en deckare”, förklarade jag.

”Shit vad spännande, med mord och sådär?”

”Precis, fast jag är komiker också så det blir förhoppningsvis roligt också.” Jag hörde hur det lät och la till: ”Alltså kanske i dialoger eller, typ att nån kommer med nån sarkastisk kommentar eller så.”

Han var inte riktigt med på tåget.

”Vadå, inte roligt?”

”Jo men tänk typ svart humor.”

Han sken upp.

”Shit vad coolt, jag älskar svart humor! Det är det bästa jag vet!”

En läsare redan, tänkte jag. Nice!

”Jaha, men då är det kanske en bok för dig”, sa jag.

”Fast jag kollar mest svart humor på film.”

”Jaså? Okej.”

”Typ med Eddie Murphy. Så jävla rolig!”

”Jaa…”

”Chris Rock är också bra.”

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2020-08-26 10:10