Det är en modeblogg

Det är en modeblogg

Det är en modeblogg

Johan Hurtig Wagrell skriver om mode... och sånt.

Glad helg med tidernas bästa jullåt

Johan Hurtig Wagrell  |  Publicerad 2020-12-30 17:11  |  Lästid: < 1 minut

Har ni en kanonhärlig julledighet? Skönt att höra. Tänkte dela med mig av den finaste jullåt jag vet. Jag har gjort den själv. Eller: Min influencerparodierande karaktär Johan Hurtig Influencer (följ på insta genast) har gjort den, text och musik och allt, med viss handhållning från artistkollegor som Sebastian från Karakou, som också gjort videon. Varsågoda, Johan Hurtig Influencer – Trap Christmas (I Wish You Lots of Sponsoring This Year!)

“No filter jag lovar”

Och för att spä ut partiskheten lite bjuder jag också på tidernas näst bästa jullåt. Denna har jag inte varit med och gjort, men är den god nog för Ett päron till farsa firar jul så ska den väl duga till oss alla. God fortsättning och gott nytt år ÄLSKADE LÄSARE OCH FOLLOWERS!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar